Univé als werkgever

Het mooie van Univé is best veel om op te noemen. We willen bijvoorbeeld onze klanten écht helpen maar elkaar als collega’s ook. We zijn collegiaal: we zetten samen de klant op nummer één en samen altijd die stap extra. Niemand kan het alleen en dat hoeft bij Univé ook niet. Met 2.700 collega’s werken we elke dag samen aan het welzijn van onze klanten én  hun omgeving. We sponsoren talloze buurtinitiatieven in heel Nederland en we zijn bijvoorbeeld ook supporter van sport. We willen als organisatie ons steentje bijdragen aan de samenleving maar we willen ook dat onze klanten zich verzekerd voelen van onze hulp en advies. Ook dat vinden wij het mooie van Univé.  

Ontwikkelen

Bij Univé sta je nooit stil. Onze markt is immers continu in beweging. En dus wordt er ook continu geïnvesteerd in jouw kennis en competenties. In de vorm van trainingen en opleidingen, zowel in- als extern. Wat ook mooi is aan Univé, is dat we een landelijke organisatie zijn. Dat betekent carrièremogelijkheden op verschillende plaatsen in Nederland. Op je eigen vakgebied, maar misschien ook daarbuiten. Bij Univé is veel mogelijk. Niet alleen voor klanten maar ook voor medewerkers. Doe mee, sluit je aan en draag bij aan het mooie van Univé.  

Integriteit

Verzekeren staat of valt met vertrouwen. Onze klanten moeten op ons kunnen rekenen. Integriteit dragen wij dus hoog in het vaandel. Dat merk je ook aan de screening tijdens sollicitatieprocedures en onze gedragscodes. Maar ook op de werkvloer en in de omgang met elkaar. Wij zijn eerlijk naar klanten toe én naar onszelf. En we doen wat we beloven.  

Arbeidsvoorwaarden

We vragen het nodige, maar stellen daar ook wat tegenover. Bij Univé ben je verzekerd van een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Zo is de CAO voor het Verzekeringsbedrijf van toepassing en verder kent Univé verschillende eigen regelingen en arbeidsvoorwaarden.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

  • een marktconform salaris, inschaling afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties;
  • 13e maand;
  • arbeidsvoorwaardenkeuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
  • goede studiekostenregeling;
  • prima pensioenvoorziening;
  • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
  • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.

Vacatures

Geïnteresseerd? Kijk snel in het vacature-overzicht of er interessante vacatures voor je open staan.