Werken bij Univé

Werken bij Univé betekent werken bij een verzekeraar die dicht bij haar klanten staat. Dat betekent dat wij graag een stapje harder lopen voor onze klanten. Onze klanten waarderen dat. Onze klanten hebben behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Dat biedt Univé.

Dat gaat niet vanzelf, daar zetten zo'n 2700 medewerkers zich dagelijks met passie voor in. En met succes. Univé wint regelmatig prijzen op het gebied van klanttevredenheid en klantgerichtheid.

Als medewerker van Univé ben je dan ook oprecht, professioneel, klantgericht en resultaatgericht.

Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Je manager maakt jaarlijks afspraken met je over de te behalen doelstellingen en over je professionele ontwikkeling.

Univé investeert graag in de ontwikkeling van haar medewerkers, zowel op het gebied van kennis als competenties. Dat moet ook wel, want de markt waarin we opereren is volop in beweging. We kennen dan ook goede mogelijkheden voor training en opleiding, zowel intern als extern.

Als landelijk werkzame organisatie met zo'n 2650 medewerkers hebben we diverse carrièremogelijkheden. Niet alleen op je eigen vakgebied, ook daar buiten en op veel plaatsen in Nederland.

Integriteit

Oprechtheid is bij Univé geen loze kreet. Verzekeren is gebaseerd op vertrouwen. De klant moet er vanuit kunnen gaan dat zijn zaken bij Univé in goede handen zijn. Een integere houding hoort daarbij. Screening tijdens de sollicitatieprocedure en gedragscodes onderstrepen de waarde die Univé daaraan hecht.

Arbeidsvoorwaarden

We vragen het nodige, maar stellen daar ook wat tegenover. Bij Univé ben je verzekerd van een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Zo is de CAO voor het Verzekeringsbedrijf van toepassing en verder kent Univé verschillende eigen regelingen en arbeidsvoorwaarden.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:

  • een marktconform salaris, inschaling afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties;
  • 13e maand;
  • arbeidsvoorwaardenkeuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
  • goede studiekostenregeling;
  • prima pensioenvoorziening;
  • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
  • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.

Vacatures

Geïnteresseerd? Kijk snel in het vacature-overzicht of er interessante vacatures voor je open staan.