Vacaturemail/Open sollicitatie

Wil je de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen? Maak bij 'abonneren' een job alert aan. Liever een open sollicitatie versturen? Klik dan hieronder op 'open sollicitatie'.

Aanmelden Open sollicitatie

De vakgebieden van Univé

Ben jij ook een topper als het gaat om klantgerichtheid? Onze medewerkers in heel Nederland zetten zich elke dag in om onze klanten tevreden te maken en te houden. Met persoonlijk advies en met betrouwbare verzekeringen. We willen natuurlijk heel graag weten of dat lukt. Daarom doen we voortdurend onderzoek onder onze klanten. En natuurlijk doen andere, onafhankelijke organisaties dat ook.

Dat leidt regelmatig tot hele mooie resultaten. De afgelopen jaren gaven onze klanten ons twee keer de titel ‘meest vertrouwde verzekeraar van Nederland’. En onze website werd in 2014 verkozen tot beste en in 2015 tot populairste website van het jaar in de categorie verzekeraars. Daar zijn we heel erg trots op.

Maar het gaat ons natuurlijk niet om de prijzen zelf. Wat voor ons belangrijk is, is dat we deze prijzen rechtstreeks te danken hebben aan onze klanten. Want die hebben de moeite genomen om op ons te stemmen, ons positief te beoordelen en hun vertrouwen in ons uit te spreken. We blijven iedere dag ons best doen om dat vertrouwen waar te maken.

Bekijk onze klantwaardering

 

Ga jij samen met ons voor nog meer erkenning en verdere commerciële groei?

Lees meer over onze vakgebieden en kijk of er voor jou uitdagende vacatures zijn.

 
loading Laden...