Vacaturemail/Open sollicitatie

Wil je de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen? Maak bij 'abonneren' een job alert aan. Liever een open sollicitatie versturen? Klik dan hieronder op 'open sollicitatie'.

Aanmelden Open sollicitatie

Acceptatie en schadebehandeling

Hoe komt een verzekeringspolis tot stand, wat staat er in en wanneer keert deze uit? Dat is het vak van de verzekeringsdeskundigen. Zij houden zich bezig met de inhoudelijke kant van de verzekeringspolis.

Denk aan acceptatie. Is het risico acceptabel voor Univé? Als acceptant weeg je af en kom je met oplossingen. Je berekent risicopremies en stelt indien nodig aanvullende voorwaarden vast.

 

Uiteindelijk verzekert een klant zich tegen schade. Schade is altijd vervelend. Als schadebehandelaar of schaderegelaar stel je de klant zoveel mogelijk gerust. Je stelt vast of de  schade gedekt is en welk schadebedrag moet worden uitgekeerd. Maar vaak gaan we verder dan dat. Dan regelen we vervangend vervoer, tijdelijk onderdak of ruitvervanging om eens wat te noemen. Zodat de klant verder kan. 

 

 

Vacatures

Schadebehandelaar Bemiddeling

Op het hoofdkantoor van Univé Zuid-Nederland in Sliedrecht verzorgt de afdeling claimbehandeling met 10 collega’s de behandelin...

Meer vacatures
 
loading Laden...