Vacaturemail/Open sollicitatie

Wil je de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen? Maak bij 'abonneren' een job alert aan. Liever een open sollicitatie versturen? Klik dan hieronder op 'open sollicitatie'.

Aanmelden Open sollicitatie

ICT

 IT is cruciaal in de stategie van Univé. We willen onze klanten een unieke service en beleving geven die past bij hun behoefte. Meer en meer gebeurt dit digitaal en willen we 24/7 bereikbaar zijn. Onze IT moet daarom vlekkeloos werken en we zijn continue op zoek naar innovatieve ideeën om onze klanten nog beter te bedienen. Met ruim 110 medewerkers, werken we voornamelijk vanuit de vestigingen in Zwolle en Assen, keihard aan de continuïteit en verbetering van onze dienstverlening.

 

Wil jij hier graag aan meewerken? Ben jij innovatief en heb je ideeën hoe we het nog beter kunnen doen? We komen graag met jou in contact. Kijk hieronder voor het actuele aanbod.   

 

Vacatures

Business Informatie Analist Office 365

Als BIA binnen Service & Infra ben je onderdeel van team Octopus.Team Octopus is een Agile team dat is gericht op de samenwerking en het faciliter...

Senior IT Security Specialist

Als Senior IT Security Specialist maak je onderdeel uit van het Business team Services & Infra. Jij bent dé technisch specialist in het bev...

Meer vacatures
 
loading Laden...