zorgverzekering 2x
Superellips

Locatie: Assen en/of Zwolle

Voorkomen, beperken en verzekeren heeft een centrale plek in de strategie van Univé. Wij helpen onze klanten risico’s te voorkomen en schade te beperken. En wat we niet kunnen voorkomen of beperken, verzekeren we gewoon goed.

Direct solliciteren

De uitdaging

Als Business Informatie Analist bij Univé werk je in op DevOps gebaseerde Agile teams en ben je continue bezig om de beloftes aan onze klanten waar te maken. Je vertaalt de vragen van onze businesspartners naar gewenste (IT) oplossingen. Je hebt een belangrijke brugfunctie tussen klantvraag en technische oplossingen, binnen de kaders van onze architectuur. Je overlegt met verschillende belanghebbenden binnen Univé en stemt mogelijkheden af met onze leveranciers.

Voor verschillende afdelingen bij Univé in Zwolle en Assen zijn wij op zoek naar Business Informatie Analisten. Wil jij werken bij Univé aan innovatieve projecten? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we graag naar de specifieke vacatureteksten.

  • Communicatief vaardig
  • Resultaatgericht
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Stakeholdermanagement

Werken bij een verzekeraar saai? Niet bij Univé!

Wij zijn volop in beweging. Wij groeien, zijn ambitieus en maken het verschil voor onze leden. Terug naar de kracht van Univé, noemen wij dat. Om dit waar te maken, willen we voorop lopen in technologische ontwikkelingen en investeren wij continu in innovatieve projecten. We hebben dit jaar bijvoorbeeld concrete stappen gezet met Robotisering/RPA En we ondersteunen de dienstverlening aan onze klanten met de ontwikkeling van ons nieuwe CRM systeem en de steeds verdergaande ontwikkeling van digitale kanalen zoals www.unive.nl en onze App.

Wat bieden wij?

Goed salaris

13e maand

Collectieve prestatiebeloning

27 vakantiedagen

Goede studiekostenregeling

Prima pensioenvoorziening

Andere vacatures in dit vakgebied

 

Direct solliciteren

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor deze sollicitatie.