Over ons

Vanaf het ontstaan van Univé in 1794, willen we mensen zekerheid bieden. De zekerheid dat je er nooit alleen voor staat, wat er ook gebeurt. Daarom steken we veel tijd in het voorkomen van schade en het beperken van de gevolgen. Zo dragen we bij aan een veiliger en fijner leven voor al onze leden.

Met ruim 100 winkels, acht regionale Univé’s, hoofdkantoren in Assen en Zwolle, onze website en de Univé App zijn we altijd dichtbij. Iedereen mag bij ons binnenlopen, ook voor een praatje of een kop koffie. Univé heeft geen winstoogmerk, maar wel oog voor de maatschappij. In alles wat we doen willen we bijdragen aan een inclusieve, duurzame en solidaire wereld. Dat is het mooie van Univé.

 

Hier gaan we voor

HighRes Advies 11

Duurzame inzetbaarheid

Als je bij Univé komt werken, hopen we dat je lang bij ons blijft. We staan altijd voor je klaar, ook wanneer het even niet zo lekker gaat. Samen bouwen we aan je loopbaan. Bijvoorbeeld met een loopbaanscan, een employability coach en een eigen ontwikkelbudget.

HighRes Maatschappelijk betrokken 10

Diversiteit en inclusiviteit

Als coöperatie willen wij een afspiegeling van de maatschappij zijn. Daarom omarmen én verbinden we zoveel mogelijk verschillende soorten collega’s om samen een completer Univé te zijn. Zo bouwen we aan een organisatie die solidair, weerbaar en veilig is voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat alle collega’s zich gerespecteerd en betrokken voelen en dat iedereen bij Univé gelijke kansen krijgt.

HighRes Sporten 9

Vitaliteit

Lekker in je vel zitten, dat vinden we belangrijk. En daar helpen we je dan ook graag bij. Bijvoorbeeld door te realiseren dat je kan sporten op kantoor, door mee te betalen aan je sportschoolabonnement, door een cursus stoppen met roken of zorgen voor gezonde snacks op kantoor is. En: bij Univé werken we hybride. Je bepaalt dus zelf je ideale balans tussen thuiswerken en werken op kantoor.

HighRes Kantoor O

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Univé sta je nooit stil. Je hebt invloed op je eigen loopbaan. We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en voeren daarom gedurende het hele jaar regelmatig samen gesprekken zodat we zeker weten dat jij je gezien en gehoord voelt. Wil je verder kijken? In het hele land liggen er kansen op je te wachten. Op je eigen vakgebied en daarbuiten.

HighRes Maatschappelijk betrokken 1

Goed voor elkaar

Univé staat middenin de maatschappij. We geloven in een wereld waarin we naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Daarom vinden we het belangrijk om als organisatie iets terug te doen voor de samenleving. Als Supporter van Sport steunen we sportclubs in het hele land. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen, we zijn jaarlijks partner van meer dan 250 initiatieven. Met ons Buurtfonds en de fondsen van de Regionale Univé’s brengen we lokale projecten tot leven. En met ons platform Voordeel van Samen bieden we onze 1,6 miljoen leden mooie momenten en bijzondere voordelen.

HighRes Op kantoor 1

Groen doen

Groen kunnen we allemaal doen. Kom dus lekker met het OV of met de fiets naar kantoor. Via Univé kun je voordelig een e-bike leasen. Krijg je voor je werk een leaseauto? Dan is hij altijd 100% elektrisch. Ook onze gebouwen draaien volledig op groene stroom uit Nederland.

Great Place to Work

Goed werkgeverschap vindt Univé belangrijk. En daarom werkt Univé samen met Great Place to Work. Dat is een organisatie die al meer dan dertig jaar het vertrouwen meet van werknemers in de eigen werkgever. Werknemers wordt onder andere gevraagd of ze vertrouwen hebben in hun leidinggevenden, of ze zich kunnen vinden in de waarden en normen van de organisatie en of ze zichzelf mogen en kunnen zijn. Pas als op al die vragen – en meer – positief gescoord wordt mag een organisatie zich een Great Place to Work noemen. Univé slaagt er al sinds 2012 in om een Great Place to Work te zijn en te blijven. En daar zijn we maar wat trots op. Want buiten winnen? Dat begint binnen!

Heldere arbeidsvoorwaarden

Bij Univé ben je zeker van goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Verzekeringsbedrijf:

  • Een marktconform salaris
  • Beloning die past bij opleiding, ervaring en competenties
  • Een 13e maand
  • Keuze in je arbeidsvoorwaarden: tijd voor geld of geld voor tijd
  • Studiekostenregeling
  • Pensioenvoorziening
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
  • Plus natuurlijk korting op je schade- en zorgverzekeringen

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie