Contact

Vacaturemail/Open sollicitatie

Wil je de nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen? Maak bij 'abonneren' een job alert aan. Liever een open sollicitatie versturen? Klik dan hieronder op 'open sollicitatie'.

Aanmelden Open sollicitatie

Contactformulier

Op deze site vind je de openstaande vacatues van Univé. Univé ontvangt graag gerichte sollicitaties. Het is op dit moment niet mogelijk om open sollicitaties te doen. Dat geldt ook voor stages en afstudeeropdrachten.

In het vacatureoverzicht (link naar vacatureoverzicht) kun je zien of we op dit moment een interessante vacature voor je hebben. Ook eventuele stageplaatsen en afstudeeropdracht worden hier gepubliceerd.

Staat er geen interessante vacature tussen, maak dan een job-alert aan (link naar job-alert). Dan ontvang je automatisch een mailtje als we een vacature hebben die aan jouw zoekprofiel voldoet. 

Als je een interessante vacature hebt gevonden kun je solliciteren met het digitale sollicitatieformulier. Je ontvangt dan automatisch een ontvangstbevestiging en je wordt steeds via de mail op de hoogte gehouden van het vervolg van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben over het werken bij Univé, dan kun je die aan ons vragen via onderstaand contactformulier. Je ontvangt dan binnen een week bericht. Voor andere vragen aan Univé kun je terecht op onze contactpagina opwww.unive.nl.

 
 
 
 
 
loading Laden...