Het mooie van Univé Het Groene Hart

Onze rol binnen Univé

Univé Het Groene Hart is een van de acht regionale Univé’s. We zijn actief in het groene hart van Zuid-Holland. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en wij verzekeren alleen als het echt nodig is. Univé Het Groene Hart is er voor haar leden: we organiseren lokale activiteiten en evenementen en ondersteunen goede doelen/projecten in de regio door middel van het Univé Samen fonds. Met Supporter van Sport zijn wij jaarlijks partner van vele sportinitiatieven. Daarnaast zijn wij trots op ons partnership met Feyenoord.

Clubhuis De Kuip8 kl3

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je ongeveer 180 collega’s. Wat ons typeert is de open en informele sfeer. Medewerkers zijn heel toegankelijk en staan altijd open voor vragen. Nieuwe medewerkers hoeven niet zelf naar de weg te zoeken, maar worden opgevangen en geholpen om hun weg in onze organisatie te vinden. We staan bekend om onze nuchterheid en directheid. Niks om van te schrikken, we zeggen gewoon wat we bedoelen: what you see is what you get."

Production Boss 52 kl
Trots op

Wij zijn het meest trots op de vrijheid om zaken op te pakken, er is veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn flexibel waar het op werkstructuren aankomt en blij met de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling die geboden worden.

Grootste uitdaging

Door de ruimte die we krijgen om zelf initiatieven op te starten, lopen we het risico dat we te veel hooi op onze vork nemen. De grootste uitdaging is dan ook om focus te houden en keuzes te maken. Te kiezen voor projecten die zowel commercieel als maatschappelijk rendement opleveren.

Production Boss 95 kl

Het mooiste van werken bij Univé Het Groene Hart

Het mooie van werken bij ons is dat geen dag hetzelfde is. We zijn sterk gericht op de toekomst en op ontwikkeling van onszelf en ons dienstenpakket. Samen met collega’s werk je aan tevreden en blije leden. Niet voor niets zijn wij een Great Place to Work!

Onze vacatures

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie