Het mooie van Univé Noord-Holland

Onze rol binnen Univé

Univé Noord-Holland is meer dan een verzekeraar. Want inderdaad – dagelijks helpen wij mensen met hun verzekeringen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. En zijn wij óók erkend hypotheekadviseur en een Kentekenloket. Maar nog veel meer zijn wij een coöperatie zonder winstoogmerk, wat betekent dat Univé niet van ‘iemand’ is. Wij steunen lokale maatschappelijke projecten door middel van donaties vanuit ons Ledenfonds en bieden een luisterend oor in één van onze twaalf winkels.

Unive DenHelder 0856 KL

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je ongeveer 250 collega’s. Wij zijn persoonlijk, werken effectief en prettig met elkaar samen en zorgen voor onderlinge verbinding."

HighRes Advies 1 1
Trots op

Wij zijn het meest trots op onze maatschappelijke betrokkenheid en dat wij zowel onze klanten als medewerkers op een persoonlijke en betrokken manier benaderen.

Grootste uitdaging

In een wereld waar online een steeds prominentere rol speelt, blijven wij graag met mensen in contact via onze twaalf winkels, verspreid over Noord-Holland, Het Groene Hart en Zwolle. Winkels? Winkels, ja. Zo helpen wij dagelijks ontzettend veel mensen tijdens mooie en minder mooie levensgebeurtenissen. We hebben echte gesprekken met mensen. Zo houden we vinger aan de pols, helpen we elkaar, ook als het even wat minder gaat. Of je nu lid bent, een toevallige passant met een vraag óf bij Univé werkt.

Carlo Veerman 9E3A0766 KL

Het mooiste van werken bij Univé Noord-Holland

Niet voor niets horen we van veel (nieuwe) collega’s dat je persoonlijk en warm wordt ontvangen. En dat blijft ook zo. Met 250 collega’s maak je samen het verschil. Werk je bij een groot bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden dat toch klein en persoonlijk aanvoelt. Herinneren we je er jaarlijks aan dat je aan dromen en doelen mag werken met een persoonsgebonden budget. Maar wordt er – naast al dat harde werken – bovenal hard gelachen. Want goed presteren op werk kan pas écht goed, als je ook goed in je vel zit.

Onze vacatures

  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Haarlem

  Wat ga je doen?
  Je werkplek wordt onze winkel in Haarlem. Samen met je 3 collega verzekeringsadviseurs ben jij het visitekaartje van deze winkel. Het is een winkel waar klanten in en uit lopen.

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Heerhugowaard

  Jouw toekomst in Finance begint hier!

  Lees meer
  • Functie niveau: VMBO
  • Locatie: Heerhugowaard

  Wat ga je doen?
  Stel je voor: je wordt het nieuwe gezicht van onze bedrijfskantine. Een fijne plek in ons kantoorgebouw waar onze collega’s tijdens de lunchpauze gezellig samenkomen voor een moment van ontspanning.

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Heerhugowaard

  Wat ga je doen?
  Je wordt door onze ervaren schadebehandelaars opgeleid om (zowel telefonisch als schriftelijk) zelfstandig schades te behandelen voor onze  zakelijke en particuliere klanten die wij bij derden verzekeraars hebben ondergebracht. Van omgewaaide schuttingen, tot brandschades waarbij iemands complete bedrijf in vlammen op is gegaan.

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Kop van Noord-Holland

  Wat ga je doen?
  Ondernemen, verbinden en samenwerken zijn competenties die hoog op je lijstje moeten staan. Als coördinator stuur je een winkel operationeel aan. Je coacht een team van verzekeringsadviseurs.

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Wieringerwerf

  Wat ga je doen?
  Je werkplek wordt onze winkel in Wieringerwerf. Samen met je 3 collega verzekeringsadviseurs ben jij het visitekaartje van deze winkel. Het is een winkel waar klanten in en uit lopen.

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie