Het mooie van Univé Noord-Nederland

Onze rol binnen Univé

Bij Univé Noord-Nederland werken wij aan zekerheid voor onze leden én onze medewerkers. Eerlijkheid, veiligheid en fatsoen vinden wij daarom heel belangrijk en we hebben oprechte interesse in elkaar. We hebben veertien winkels in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Resultaten halen? Dat doen we samen. Net zoals we samen op verschillende manieren vorm geven aan de ontwikkeling van jouw loopbaan.

Meppel

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je 220 collega’s. Er is aandacht voor jou als mens en collega, maatschappelijke inzet wordt ondersteund en je wordt gestimuleerd en uitgedaagd als het gaat om je (persoonlijke)ontwikkeling."

Foto vacaturesite
Trots op

Maatschappelijke betrokkenheid is de kern van Univé Noord-Nederland. Wij zetten altijd die extra stap om de buurt beter te maken en mensen verder te helpen. Daar geven we jou dus ook graag de ruimte voor, bijvoorbeeld door jouw initiatieven te sponsoren. En als je op een andere manier een bijdrage wil leveren aan de maatschappij, dan horen we ook graag hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Grootste uitdaging

Wij als Univé willen onze leden zekerheid bieden. Dat vraagt niet alleen om het verkopen van hele goede verzekeringsproducten, maar ook om aandacht voor het voorkomen en beperken van onheil. Dat betekent veel aandacht voor goed en uitgebreid advies. Dat kunnen wij niet alleen. Daarom werken wij steeds intensiever samen met lokale partners die dezelfde doelen nastreven.

Koken Groningen

Het mooiste van werken bij Univé Noord-Nederland

Jij zet elke dag onze leden centraal, dus wij zetten graag jou centraal op een manier die bij je past. Zodat jij je prettig voelt in je werk, je kan ontwikkelen en lekker in je vel zit.

Onze vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie