Het mooie van Univé Oost

Onze rol binnen Univé

Univé Oost is een van de acht regionale Univé’s. We zijn actief in Twente, Achterhoek en Liemers. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en wij verzekeren alleen als het echt nodig is. Univé Oost ondersteunt goede doelen/projecten in de regio door middel van het Univé Oost fonds. Met Supporter van Sport zijn wij jaarlijks partner van meer dan 250 sportinitiatieven. Door én voor onze medewerkers zijn wij een Great Place to Work.

UO 3

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je 180 collega’s. Wij hebben aandacht voor elkaar, wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. Je wordt gestimuleerd en uitgedaagd als het gaat om je persoonlijke groei."

Trots op

Univé Oost is gecertificeerd Great Place to Work. 95% van de medewerkers vindt dat zij werken in een leuke werkomgeving en ook 95% vindt Univé Oost gastvrij bij het ontvangen van nieuwe medewerkers. Daarnaast zijn wij trotst op onze 2e plek in de verkiezing voor het Fitste bedrijf van Twente. Wij vinden lichamelijke en geestelijke gezondheid heel belangrijk; niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Grootste uitdaging

Het is een uitdaging om de waarden van onze coöperatie te blijven vertalen naar nieuwe initiatieven, die nu én in de toekomst van meerwaarde zijn van en voor onze leden. Letterlijk en figuurlijk dichtbij zijn, dat is wat ons uniek maakt. Wij gunnen iedereen de zekerheid van Univé, wij willen leden verrassen met meer dan goede service en wij willen blijven groeien.

UO5

Het mooiste van werken bij Univé Oost

Wij zijn allemaal betrokken mensen, zowel bij onze leden als bij onze collega’s. Iedereen kan zichzelf zijn én wordt gewaardeerd. Univé Oost scoort in het medewerkersonderzoek dan ook het allerhoogst op het thema kameraadschap. Samen maken we het leven veiliger en zekerder door risico’s te voorkomen, te beperken en te verzekeren.

Onze vacatures

  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Enschede

  Heb jij kennis van én ervaring met het adviseren en afsluiten van verzekeringen voor zakelijke klanten? Ben je op zoek naar een afwisselende functie met veel zelfstandigheid? Dan hebben wij dé baan voor jou! 

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Enschede

  Heb jij kennis van én ervaring met het adviseren en afsluiten van verzekeringen voor zakelijke klanten? Ben je op zoek naar een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid? Misschien hebben wij dan wel dé baan voor jou!  

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie