Het mooie van Univé Rechtshulp

Onze rol binnen Univé

Univé Rechtshulp levert rechtsbijstand aan leden met een rechtsbijstandsverzekering van Univé. Per jaar krijgen wij zo’n 70.000 verzoeken om hulp. In ons Juridisch Advies Centrum zitten de collega’s klaar om de eerste intake van alle klantvragen te doen. Waar mogelijk worden onze klanten met juridisch advies op weg geholpen. In onze 13 flex- en backoffice-teams worden de zaken die meer nodig hebben dan een eerste advies inhoudelijk behandeld. Geen verzekering? Misschien past onze betaalde dienst Rechtshulp on Demand.
En onze klanten helpen, dat doen we goed: onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8+!

220602 Groepsfoto Unive Rechtshulp v2 KL

Wat ons typeert

Daadkracht: op ruim 35 rechtsgebieden behandelen onze gespecialiseerde rechtshulpverleners zo’n 30.000 dossiers per jaar. Vakkundigheid: onze collega’s weten juridisch gezien van de hoed en de rand. Om die kennis op peil te houden maken ze gebruik van een goed gevulde opleidingskalender. Hierin wordt ook aandacht besteed aan belangrijke vaardigheden zoals communicatie en bijvoorbeeld procederen. Leren is bij ons niet vrijblijvend, het is een must. Gezelligheid: we hebben regelmatig borrels en uitjes, we hebben onze interne tafeltenniscompetitie, maar het zijn vooral de collega’s die het werk zo gezellig maken!

Trots op

We kunnen natuurlijk opschrijven waar we het meest trots op zijn, maar het is leuker om van collega's te horen wat het mooie is van werken bij Univé Rechtshulp.

Grootste uitdaging

Wij bieden onze leden juridische zekerheid. Met onze juridische kennis en vaardigheden helpen wij onze leden problemen te voorkomen en beperken. En als ze toch ontstaan, helpen wij ze op te lossen.

Het mooie van werken bij Univé Rechtshulp

De ontzettende fijne samenwerking met collega’s, het harde werken, van betekenis kunnen zijn voor onze leden en de maatschappij én je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen! En dankzij de mogelijkheden van het hybride werken heb je bovendien voor een groot deel de regie over je eigen werkdag.

Wil je meer weten over werken of stage lopen bij Univé Rechtshulp, klik dan hier of bekijk onderstaande film waarin onze collega’s vertellen wat het mooie van werken bij Univé Rechtshulp is!

 

Onze vacatures

  • Functie niveau: Universitair
  • Locatie: Assen

  Ben jij een professional met een passie voor medische advisering en wil je bijdragen aan hoogwaardige rechtshulpverlening?

  Lees meer
  • Functie niveau: Universitair
  • Locatie: Assen

  Als jurist op de afdeling werk & inkomen verleen je op een klantvriendelijke en oplossingsgerichte manier rechtshulp aan onze verzekerden. Maar ook niet-verzekerden staan we bij via Rechtshulp on Demand. Je behandelt zelfstandig je eigen dossiers.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Assen

  Ontwikkel jezelf binnen een prettige en collegiale werkomgeving waar jouw persoonlijke en professionele groei centraal staan.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Assen

  Zet jouw expertise in bij Univé Rechtshulp voor een rechtvaardigere wereld. 

  Lees meer
  • Functie niveau: Universitair
  • Locatie: Assen

  Kies voor impact zonder de hectiek en groei bij Univé Rechtshulp als jurist, waar specialisme, ontwikkelkansen en een goede werk- privébalans samenkomen. 

  Lees meer
  • Functie niveau: Universitair
  • Locatie: Assen

  Als letselschadebehandelaar verleen je op een klantvriendelijke en oplossingsgerichte manier rechtshulp aan onze verzekerden. Maar ook niet-verzekerden staan we bij via Rechtshulp on Demand. Je praktijk zal bestaan uit een mix van dossiers van onze verzekerden en RoD-V klanten. Je behandelt zelfstandig je eigen dossiers.

  Lees meer
  • Functie niveau: Universitair
  • Locatie: Assen

  Univé Rechtshulp zoekt Vastgoedjuristen

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie