Het mooie van Univé Stad en Land

Onze rol binnen Univé

Univé Stad en Land is één van de 8 regionale Univé organisaties. Je vindt ons op 17 verschillende locaties in Gelderland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Er is dus altijd een (mobiele) Univé-winkel in de buurt. Wij bieden naast verzekeringen ook hypotheken en financieel advies, aan de particuliere en de zakelijke klant. We willen samen met onze leden risico’s voorkomen, gevolgen beperken en pas als dat echt nodig is: verzekeren.

HighRes HighRes Geert Reinders

"Als je bij ons aan de slag gaat, heb je 325 enthousiaste collega’s. Wat ons typeert is onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht: met en voor de leden en met en voor elkaar. Bij ons kun je altijd bij iemand terecht. De organisatie is informeel en vriendelijk en de lijnen zijn kort."

HighRes Kantoor I
Trots op

Wij zijn er het meest trots op dat wij ons als coöperatie zonder winstoogmerk echt inzetten voor onze leden en hun leefomgeving. Bijvoorbeeld door lokale initiatieven en vrijwilligerswerk, vaak samen met het hele team. Onze leden waarderen ons met een hoge klanttevredenheid. Ook hebben wij een hoge score op onze medewerkerstevredenheid en mogen we ons met trots een Great Place to Work noemen. De organisatie is informeel en vriendelijk, de lijnen zijn kort, er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor persoonlijk contact.

Grootste uitdaging

Wij vinden het heel belangrijk om onze leden en medewerkers enthousiast te houden over het mooie van Univé. We werken er ook hard aan om dat enthousiasme over te brengen op nieuwe leden en medewerkers, om het mooie van Univé zo breed mogelijk uit te kunnen dragen.

HighRes Lunchwandelen 1

Het mooiste van werken bij Univé Stad en Land

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in vel en je werk zit. Zo kun je onze leden en collega’s het beste helpen. Je kunt rekenen op een warm welkom, dat start met een interessant on-boardingsprogramma waarin je een goede basis legt en kennismaakt met veel collega’s. Ook in het vervolg is aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Via training, coaching en nieuwe ervaring opdoen blijf je jezelf ontwikkelen als vakspecialist en op persoonlijk vlak. Je inzetten voor de maatschappij? Met de vier Goed Doen dagen kun je onder werktijd je handen uit de mouwen steken als vrijwilliger in ons werkgebied!

Onze vacatures

  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Ben jij iemand die waarde hecht aan persoonlijk contact en graag een bijdrage wil leveren aan een coöperatie die oprecht begaan is met haar leden en de maatschappij? Neem dan zeker de tijd om deze vacature te bekijken! We zijn op zoek naar Verzekeringsadviseurs Particulier voor ons Adviescentrum.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Stadskanaal

  Ben jij iemand met kennis van én ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen en wil je aan de slag bij de leukste Intermediair en verzekeraar van Nederland? Reageer dan snel!

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Hi student! Wil jij binnenkijken bij de allerleukste verzekeraar van Nederland en ben je op zoek naar een uitdagende stage waarin je veel kan leren? Kom dan stagelopen bij Univé Stad en Land op onze afdeling Schade!

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Ben jij een enthousiaste MBO-student? Zoek je een uitdagende stageplek waar jij je verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Hi student, op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage in de verzekeringswereld? Kom dan stage lopen bij Univé Stad en Land!

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Ben jij opzoek naar een stage waar je mag meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden van een Verzekeringsadviseur Zakelijk? Lees dan zeker even verder want dan hebben wij een mooie kans voor jou!

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Hoi student! Ben jij nog op zoek naar een leuke en leerzame stage in de verzekeringswereld? Kom dan stage lopen bij Univé Stad en Land! Wij zoeken een enthousiaste meewerk stagiair(e) op onze HR-afdeling. 

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Op zoek naar een leuke en leerzame HR-stage gericht op werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie? Dan hebben wij bij Univé Stad en Land een leuke kans voor jou! 

  Lees meer
  • Functie niveau: MBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Hey Student! Doe jij een opleiding in de richting van ICT en ben je vanaf september op zoek naar een stage waarin je de ICT-wereld verder kan ontdekken? Kom dan stagelopen op de afdeling ICT binnen Univé Stad en Land! 

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Apeldoorn

  Ben jij klaar om je passie voor wetgeving in de praktijk te brengen en echt impact te maken? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou bij Univé Stad en Land. Ontdek hoe jij bij ons kunt bijdragen en jezelf kunt ontwikkelen terwijl je meewerkt aan echte veranderingen.

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie