zorgverzekering 2x
Superellips

Voorkomen, beperken en verzekeren heeft een centrale plek in de strategie van Univé. Wij helpen onze klanten risico’s te voorkomen en schade te beperken. En wat we niet kunnen voorkomen of beperken, verzekeren we gewoon goed.

Direct solliciteren

De uitdaging

Als scrummaster bij Univé help je de DevOps teams in hun Agile ontwikkeling en neem je medeverantwoordelijkheid voor het leveren van waarde voor onze klanten. Als scrummaster word je ingezet binnen één of meerdere scrumteams en werk je nauw samen met de productowner en je stakeholders. Je stuurt actief op het wegnemen van eventuele impediments en neemt als het nodig is hierin actief de leiding. Indien nodig ben je ook inzetbaar voor projectmanagementopdrachten. Als scrummaster ben je zowel coach voor het team alsook aanjager van de verdere transitie naar een Agile organisatie.

Voor verschillende afdelingen zijn wij op zoek naar Scrummasters. Wil jij werken bij Univé aan innovatieve projecten? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we graag naar de specifieke vacatureteksten.

  • Omgeving enthousiasmeren
  • Communicatieve vaardigheden
  • Resultaatgericht
  • Stakeholdermanagement

Werken bij een verzekeraar saai? Niet bij Univé!

Wij zijn volop in beweging. Wij groeien, zijn ambitieus en maken het verschil voor onze leden. Terug naar de kracht van Univé, noemen wij dat. Om dit waar te maken, willen we voorop lopen in technologische ontwikkelingen en investeren wij continu in innovatieve projecten. We hebben dit jaar bijvoorbeeld concrete stappen gezet met Robotisering/RPA En we ondersteunen de dienstverlening aan onze klanten met de ontwikkeling van ons nieuwe CRM systeem en de steeds verdergaande ontwikkeling van digitale kanalen zoals www.unive.nl en onze App.

Wat bieden wij?

Goed salaris

13e maand

Collectieve prestatie beloning

27 vakantiedagen

Goede studiekostenregeling

Prima pensioenvoorziening

Andere vacatures in dit vakgebied

 

Direct solliciteren

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor deze sollicitatie.