Het mooie van Univé Samen

Univé Samen is één van de acht Regionale Univé’s met als werkgebied Drenthe en Friesland. Onze particuliere en (agrarische) zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en vele andere diensten die zekerheid bieden. Voor elke klant is er altijd iemand van Univé in de buurt. Fysiek in één van onze vier advieswinkels in de regio, telefonisch of online via de Mijn Univé App. Dat is het mooie van Univé. Onze particuliere en zakelijke adviseurs krijgen ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor als het gaat om financiën, marketing, communicatie, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance.

MedRes Unive 00002

Onze vacatures

  • Functie niveau: MBO / HBO
  • Locatie: Dwingeloo

  Je werkt als adviseur op onze Ondernemersdesk waar je dagelijks telefonisch advies geeft over (nieuwe) verzekeringen. Daarnaast beantwoord je vragen over wijzigingen en schades. Je geeft deskundig advies aan onze (potentiële) zakelijke relaties over zakelijke verzekeringen. Waar dit kan, moedig je klanten aan om zaken online te regelen.

  Lees meer
  • Functie niveau: HBO
  • Locatie: Dwingeloo

  Unive Samen heeft een groot marktaandeel binnen de agrarische markt in haar werkgebied. Het optimaal bedienen van onze bestaande klanten is dan ook een wezenlijk onderdeel van je werk. Daarnaast willen we uiteraard verder groeien, door pro-actief nieuwe klanten te benaderen.

  Lees meer

Open sollicitatie

Nu geen passende uitdaging kunnen vinden? Stuur ons per mail je CV en motivatie toe en we houden je op de hoogte.

Open sollicitatie